Op zoek naar steenstrips leisteen? Bij Isodeco bestel je de mooiste steenstrips. Gemakkelijk zelf op maat te snijden en op de muur aan te brengen. 

Verschillende soorten steenstrips leisteen

Bij Isodeco heb je keuze uit een groot assortiment steenstrips. Zoek je naar steenstrips baksteen of mozaïek steenstrips? Neem een kijkje in ons assortiment steenstrips!

Steenstrips leisteen aanbrengen

Onze steenstrips leisteen hebben een zeer sterke lijmlaag op de achterzijde voor de allerbeste aanhechting met het oppervlak. Met een stanleymes of blikschaar kunt u de steenstrips eenvoudig zelf op de gewenste maat snijden.

Steenstrips voor iedere ruimte

Of je nu op zoek bent naar steenstrips voor de schouw, in de keuken, woonwagen, hal of woonkamer, Isodeco heeft steenstrips voor iedere ruimte bij jou thuis. Neem een kijkje in ons assortiment steenstrips leisteen.

Waarom steenstrips leisteen bestellen bij isodeco?

  • Zeer duurzame steenstreeps met lange levensduur
  • Gratis advies van onze wandbekleding experts
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €50,-
  • Niet van echt te onderscheiden!

Hoe monteer je een steenstrip?

1. Op maat maken.
Gebruik een multitool, blikschaar of stanleymes om de steenstrips leisteen op maat te maken.

2. Stofvrij maken.
Zorg dat het oppervlak vetvrij en stofvrij is.

3. Plakfolie verwijderen.
Haal de plakfolie op de achterzijde van de steenstrip los.

4. Bevestigen.
Plaats de steenstrips op de gewenste plek en druk goed aan.

Tevreden klanten aan het woord

Michel Salomé

Zelfklevende steenstrips besteld. Snelle levering, goed kwaliteit, snel antwoord via whats app, en als er iets is, kijken ze naar een oplossing en wordt dit geregeld. Een echte aanrader dus

Michel Salomé

Kwaliteit is heel erg mooi! Meet wel eerst heel goed hoe je het gaat opplakken. Kijk ook goed, voordat je het vastplakt. Vast is namelijk vast. Geen beweging in te krijgen. Wij hebben de strips achter het toilet geplakt en resultaat is heel erg mooi geworden! Aanrader!

Een chique en uniek effect op jouw wand.

Onze steenstrips zijn gemakkelijk te plaatsen op iedere gewenste muur. Bekijk hier het gehele assortiment steenstrips leisteen.