Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden, waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Retourbeleid online (besteld via internet of afstand)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket (afhankelijk van het gewicht), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaande formulier gebruiken of contact met ons opnemen via [email protected] . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

LET OP! Bij producten van EPS (piepschuim panelen) adviseren wij om het product verzekerd terug te sturen en echt goed in te pakken, bij dit product komt het helaas vaak voor dat ze beschadigd retour komen. Wij zullen altijd een waardevermindering in rekening brengen als het product beschadigd bij ons retour komt. 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected] Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Uitzonderingen herroepingsrecht

Producten van persoonlijke aard. Denk hierbij aan wandpanelen met een fotoprint van persoonlijke aard of stijl. 
Let op alle producten die via de webshop zijn te bestellen zijn wél te retourneren.

LET OP: Wanneer u producten persoonlijk wilt retouneren, kan dit alleen bij onze vestiging in Ridderkerk.

Naamstelling pas / rekeninghouder. Anders kan er geen bedrag geretourneerd worden
Click or drag a file to this area to upload.
Helaas komen onze 3D Wandpanelen vaak retour met beschadigingen in de hoeken. Daarom willen wij u vragen om foto's toe te voegen, waarop te zien is dat u het product onbeschadigd retour stuurt. Let op dit betreft alleen de Wandpanelen met een EPS (piepschuim) laag. Deze zijn aangegeven met een T,L of KIT nummer. Wij adviseren om dit soort panelen verzekerd terug te sturen. (niet verplicht, wel advies)
Vul hier de reden in waarom u de zending retour stuurt

Het retour adres is:

Isodeco B.V.
Rietdekkerstraat 5
2984 BM
Ridderkerk

Graag het retourformulier toevoegen. Deze ontvangt u van ons per mail.

De waardering van www.isodeco.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1051 reviews.
WhatsApp chat