Wandbekleding buiten

Tegenwoordig zijn er superveel alternatieven om jouw buitenmuur te bekleden! Het fijne aan een 3d wandpanelen buitenmuur is dat het tegen vocht en zonnestaling kan. Het kan ook nog eens eenvoudig gemonteerd worden en tegen een voordelige prijs! Hier zie je de meest bekende soorten buitenmuurbekleding op een rij:

Waterbestendige wandpanelen voor buiten

Ben je op zoek naar waterbestendige wandpanelen voor buiten? Deze zijn makkelijk zelf op maat te maken en binnen een uur te monteren vanwege de eenvoud van het product. Je kunt kiezen voor gevelbekleding, maar ook jouw schutting kan een mooie buitenwand make-over krijgen met wandbekleding voor buiten.

Voordelen wandbekleding buiten

Het zouden geen buitenwand panelen kunnen zijn als ze niet weerbestendig waren! Hier is een rij met de voordelen van een buitenmuur bekleden met onze producten. Ze zijn:

Het impregneren van buitenwanden

Een buitenmuur bekleden is zeer onderhoudsvriendelijk. Vergeet alleen niet om de panelen te impregneren met de benodigde impregneermiddelen.

Wandbekleding buiten is zeer eenvoudig te monteren

De wandpanelen buitenmuur met uitstekende bakstenen en een mooie passende kleur voeg zijn zéér eenvoudig te monteren op bijna iedere soort achtergrond. Geen speciale voorbewerking nodig. Het enige wat je hierbij nodig heeft is de Montagekit High Tack.

Het materiaal laat zich makkelijk op maat snijden. Vele klanten in Nederland gingen je al voor en hebben een keuze gemaakt uit onze collectie Wandbekleding buitenmuur. Wandbekleding buiten sluit zo goed als naadloos aan op elkaar. Om het laatste stukje naad weg te werken kun je gebruik maken van voegkit.

Veel mensen in Nederland en België hebben gekozen voor ons product. Zo hebben wij huizen, chalets, stacaravans, schuren, tuinhuisjes en complete gebouwen voorzien van onze wandpanelen buitenmuur.

 

Muurafwerking buiten

Wil jij graag jouw buitenwand in een hoek afwerken? Het is belangrijk om de wandpanelen buitenmuur op verstek te zagen en jouw muur mooi af te werken. Dit gaat zeer eenvoudig. Je kunt in het onderstaande filmpje zien hoe je een muurafwerking buiten, maar ook binnen kunt realiseren.

Wandpanelen zijn uitermate geschikt als wandbekleding buitenwand, ook wel gevelbekleding genoemd. Ze zijn gemaakt van EPS of soms ook wel eens ISOMO platen genoemd. Verwar onze baksteen wandpanelen niet met andere producten die totaal niet met onze producten te vergelijken zijn. Onze platen zijn uniek. Ze zijn zeer sterk en het is geen plaat met een fotoprintje. Het is zowel van dichtbij als van veraf niet van echt steen te onderscheiden. De reden hiervoor is, omdat de buitenzijde echt een laag van zand en cement bevat. Hierdoor voelt de buitenkant ook grof aan net zoals dat bij hele baksteen tegels aanvoelt.

Daarvoor geven wij standaard minimaal 2 jaar garantie op het assortiment wandpanelen buitenmuur bekleding. In overleg kunnen we de garantie verlengen.

Baksteenstrips als wandbekleding voor buiten is mooi, duurzaam en een mooi product waar je vele jaren plezier van zult hebben.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze showroom.

Bekijk ons assortiment wandbekleding voor binnenmuren en buitenmuren.

Aanbieding   -37%
Uit voorraad leverbaar
Natuursteen Wandpaneel Exclusief Koper – Elk Paneel Uniek- 260x120x0,25cm
125,00
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel EPS Barok Ginger Bruin – Isolerend – Voor binnen/b...
14,95
 • Isolerend en geluiddempend
 • Net echt baksteen
Aanbieding   -25%
Uit voorraad leverbaar
Beton Ciré Wandpaneel Licht Grijs – Betonlook Muur – 120x260x0,25cm
150,00
 • Elke plaat uniek
 • Weer- en UV-bestendig
Aanbieding   -31%
Uit voorraad leverbaar
Aku Paneel EPS Houtlook Rustiek Grijs Eiken 100x50x2cm LB010 – OUTLET
9,00
 • Extra lichtgewicht
 • Isolerend en geluiddempend
Aanbieding   -37%
Uit voorraad leverbaar
Metallic Stuc Wandpaneel Goud Glimmend – Metaal Effect – 260x120x0,25cm
95,00
 • Metaal glans
 • Weerbestendig en UV-bestendig
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel EPS Barok Rood Oranje – Isolerend – Voor binnen/bu...
14,95
 • Isolerend en geluiddempend
 • Net echt baksteen
smalle baksteen
Aanbieding   -16%
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel EPS Smalle Bakstenen Maastricht – Isolerend – Voor...
12,50
 • Isolerend en geluiddempend
 • Net echt baksteen
Aanbieding   -20%
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel XL PU Ladrillo Barok Cream Lichtbeige – Geheel Naadloos...
28,75
 • Premium variant
 • Incl. gratis verf