Koningsdag actie

Het is Koningsdag op 27 april! Dit gaan wij vieren met een Koningsdag actie, van donderdag 27 april t/m maandag 1 mei geven wij 15% op alle wandbekleding! Voor de actievoorwaarden en de acties zit je op deze pagina goed. Het speciale aan onze actie is dat hij is verlengd tot en met 1 mei 2023 en dat je na 27 april ook kunt profiteren van de actie in onze showrooms! 

De actie geldt van 27 april t/m 1 mei 2023

Heb jij nog een wandje die een makeover kan gebruiken of wil jij een nieuwe vloer plaatsen? Dit is je kans! Wij geven 15% op alle wandbekleding, ga jij voor mooie akoestische panelen of misschien voor metallic stuc platen? Oh heb je een vloer nodig? Je kunt ook profiteren van onze gratis ontzorgingspakketten voor pvc vloeren. Bekijk de advertenties hieronder voor meer informatie!

Populaire producten

AANBIEDING   -13%
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel XL PU Vintage Rustic – Geheel Naadloos – Voor binnen/buiten –...
32,00
  • Premium variant
  • Incl. gratis verf
  • Eenvoudige montage

Onze showrooms zijn gesloten op 27 april, dus bestel online!

Wees niet getreurd, want vanaf 28 april zijn wij weer volgens normale tijden geopend. 

Boven de €50,- gratis thuisbezorgd

Wist je dat wij al onze producten boven de €50,- gratis thuis bezorgen? Dit scheelt een hoop geld!

De kortingen zijn exclusief montage, dit betekent dat montage apart wordt berekend tegen de reguliere prijs. De actie is niet geldig met terugwerkende kracht. Je kunt de korting niet krijgen wanneer de actie voorbij is.

De 15% korting geldt op alle wandbekleding van Isodeco exclusief montage.

Door contact met ons op te nemen stellen wij het ontzorgingspakket met je op! Je kunt ons ook appen via het nummer op de advertentie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Isodeco op de kortingscode Isodeco pagina of volg ons via onze socials: Facebook en Instagram!

Onze showrooms zijn gesloten op 27 april, maar na 27 april zijn wij volgens de normale openingstijden geopend.