Lente actie

Let op: Deze actie is afgelopen!

Het is weer de tijd van het jaar, een nieuw begin met lekker weer! Wil jij genieten van jouw mooie achtertuin? Isodeco heeft speciaal voor dit seizoen leuke kortingsacties. Wij hebben een selectie van verschillende 3d wandpanelen en andere weerbestendige wandpanelen met mooie kortingen.

Speciale acties

Wij hebben veel leuke acties tijdens de lente, zoals een winactie met de mooiste fotoinzending. Daarnaast geven wij 10% korting op alles! Kom je jouw bestelling afhalen? Dan krijg je 25% korting! De afhaalactie geldt alleen in showroom Ridderkerk!

Voordelen van Isodeco in jouw achtertuin

Wandpanelen voor binnen en buiten

Ga naar de categorieën

De volgende categorieën zijn perfect om de lente mee te starten! Dit is een selectie van wandpanelen waarmee je jouw exterieur lenteproof maakt.

Interessante pagina’s

Deze pagina’s zijn interessant wanneer je jouw exterieur een boost wilt geven. Wij geven je graag alles wat nodig is voor een prachtige sfeer.

Nieuw in ons assortiment
Ontdek de veelzijdigheid van Kunststof Gevelbekleding

Waarom kiezen voor Isodeco?

Isodeco helpt je graag op weg bij het boosten van jouw exterieur. Wij bieden niet alleen producten aan, maar denken ook graag met je mee! Kom langs een van onze showrooms en ervaar onze producten zelf. Je kunt bij ons terecht in Ridderkerk en Breda. Naast wandpanelen voor jouw interieur kun je ook bij ons terecht voor een traprenovatie of PVC vloeren. Kies voor Isodeco als je wilt gaan voor een eenvoudige montage en een prachtige look in jouw interieur of exterieur! 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes rondom de lente actie? 
Meld je aan voor de nieuwsbrief om via jouw mailbox op de hoogte te zijn.

Heb je nog inspiratie nodig voor de lente? Isodeco helpt je graag!

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bekijk onze laatste lente gerelateerde blogs

Start de lente goed met een prachtige tuin!

Foto’s met producten die perfect zijn voor in de voor- of achtertuin.