Happy New InteriYEAR

Interieurstylist bij Isodeco

Wij kunnen je alvast wat nieuws verklappen. Er komt begin 2024 een interieurstylist langs die al jouw interieurvragen kan beantwoorden. Wij helpen je graag bij jouw visie! 

Het is weer zover! Het nieuwe jaar is begonnen. Dit betekent dat er leuke winacties en kortingen zijn bij Isodeco. Wij vieren elk jaar het nieuwe Happy New InteriYEAR!

InteriYEAR is een samenvoeging van ‘interior’ en ‘year’. Deze actie loopt de hele maand januari door. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws voor de maand januari bij Isodeco.

Nieuw jaar, nieuw interieur

Het nieuwe jaar is het perfecte moment om een nieuwe start te maken, ook in jouw interieur!

Staat jouw interieur aanpakken op jouw lijst met goede voornemens? Wij helpen je graag om de beste keuze te maken. Je kunt langskomen in onze showroom in Breda of Ridderkerk.

Blijf op de hoogte

Wij weten dat de eerste stap van een make over in huis het creëren van een visie is. Je gaat op zoek naar inspiratie en wilt de nieuwste trends weten.
 
Wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes rondom Happy New InteriYEAR? 
Meld je aan voor de nieuwsbrief om via jouw mailbox op de hoogte te zijn.
 

Geef iemand een Happy New InteriYEAR cadeau

Je kunt iemand een Happy New InteriYEAR cadeau doen, dit met een Isodeco cadeaubon. Kies het bedrag uit wat je iemand cadeau wilt doen om bij te dragen aan het mooie interieur van iemand die het verdient.

cadeaukaart Isodeco

Inspiratie opdoen

Heb jij al een aantal projecten op de planning staan, maar weet je nog niet welke wandbekleding, vloer of traprenovatie je wilt hebben? Je kunt altijd eerst nog inspiratie opdoen!

Bekijk onze laatste blogs

Tevreden klanten aan het woord