Beton Cire

Beton cire, betonverf, betonlook, betonplaten, beton is dé trend van 2020. Wat is beton cire dan precies? Beton cire is mooi stuckwerk van cement en wordt tegenwoordig overal toegepast, zoals in de keuken, badkamer en zelfs in de woonkamer. Echter kun je rekenen op flinke prijzen en kom je al snel uit op €100,- per vierkante meter. En stel dat je over een aantal jaar wat anders wilt. Dan is het erg zonde van het geld om weer wat anders te doen met de muur.

Daarom heeft Isodeco mooie betonlook panelen. Deze zijn verkrijgbaar en lichtgewicht. Ook het monteren van deze wandpanelen is zeer eenvoudig en het allerbelangrijkste is natuurlijk het resultaat! Niet van echt te onderscheiden en een structuur, afwerking en kleur zoals jij het wilt! 
De beton deco panelen zijn overal te gebruiken (behalve onder direct stromend water, daar hebben we andere producten voor). Zo zijn ze zelfs geschikt voor alle buitenruimte’s! Dus wil je dit aan de buitenmuren bevestigen? Geen probleem want onze panelen zijn weatherproof! Bekijk hieronder het resultaat van enkele klanten die onze panelen hebben gebruikt.

Products not found

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Français
Kan ik u helpen?