Hoe maak je een cinewall gezellig?

Het wordt steeds kouder buiten en veel mensen blijven liever binnen. Vooral in deze periode is er niet veel te doen. Maar wat kun je dan nog wel doen? Precies, films kijken natuurlijk! (Harry Potter is mijn favoriet!) Haal je favoriete hapjes en drankjes in huis en trek je favoriete pyjama aan. Maar wat nou als je een hele saaie tv muur hebt? Wij hebben de ultieme oplossing: een cinewall!

Wat is een cinewall?

Als je de twee woorden loskoppelt, heb je al gauw door waar het voor staat. ‘Cine’ staat voor cinema en ‘wall’ is natuurlijk een muur. Je kunt zelf een cinewall maken als je een echte doe-het-zelver bent, maar je kunt ze ook kant en klaar kopen.

Met wandpanelen kun je je cinewall een luxe en mooie uitstraling geven. Bij Isodeco kun je verschillende wandpanelen kopen voor de perfecte cinewall. Hieronder staan mijn favoriete voorbeelden op een rijtje.

Zelfklevende Natuursteenstrips

De steenstrips zijn zeer makkelijk te bevestigen vanwege de zelfklevende laag. Bij Isodeco maken wij gebruik van een 3M zelfklevende laag, dit is een van de sterkste zelfklevende lagen die er bestaan. Hierdoor kan het over elke bestaande achtergrond, mits het stof en vuilvrij is gemaakt met ammoniak. Bij een grove, spachtelputz, granol of kalkmuur raden wij aan om extra montagekit te gebruiken.

Hout voor warmte

Gek op hout in je interieur? Onze houtstrips en aku panelen zorgen voor een erg warme en gezellige sfeer. Ook deze zijn makkelijk te bevestigen. Perfect om warm en cosy naar je favoriete kerstfilms te kijken.

Hotel chique sfeer met marmer

Ga jij voor een luxe en hotel chique look? Marmer is ook echt heel mooi en tovert je muur tot een droom muur. Maak iedereen die je kent jaloers met een marmerlook cinewall! Deze muur is natuurlijk ook super fotogeniek.

Natuurstenen muur 

Ben je een met de natuur? Ga dan voor de natuurstenen wandpaneel. Ze zijn van echt leisteen gemaakt en bevatten echt reliëf. Deze gouden natuurstenen zijn erg populair. Door het gouden laagje maakt hij iedere muur een luxe eyecatcher. Perfect voor een cinewall.