Hoe creëer je met teakhout strips een romantische sfeer op Valentijnsdag?

Dat Valentijnsdag de meest romantische dag van het jaar is, dat weten we wel. Maar hoe zorg je voor een sfeervolle Valentijnsdag, waar elke speciale persoon een warm gevoel van krijgt? Wij hebben de oplossing. Houtstrips van echt teakhout!

Maar wat is teakhout? 

In het kort is teakhout het hout dat afkomstig is van de ‘Tectona Grandis’. Dit betekent in het latijns teakhout. Het teakhout van Isodeco is van gerecycled materiaal en komt uit Indonesië. Ze zijn ook nog een duurzaam! Een paar eigenschappen van deze houtsoort zijn de karakteristieke structuur en vorm.

Teakhout creëert een warme sfeer

Houtstrips van teakhout zorgen voor een warme romantische sfeer, het hele jaar door. Denk aan tijdens kerst, de meest koude periode van het jaar. Door gebruik van houtstrips die gemaakt zijn van teakhout creëer je een warme sfeer tijdens de koudste winterdagen.

Of denk aan de zomer, waardoor je huis er nog warmer uit ziet. Je kunt wat extra’s doen, waardoor je houten muur er nog romantischer uit ziet met Valentijnsdag. Alles wat je moet doen is wat hartjes uitknippen en wat boodschapjes doen, de houtstrips doen de rest van het werk. 

Waar kun jij met hartjes strooien?

In de slaapkamer

Houtstrips zijn erg populair in de slaapkamer, ze geven een een rustgevende en letterlijk natuurlijk ogende blik. Verras je speciale persoon met wat hartjes op het bed, ook erg leuk om voor wat hapjes en drankjes te zorgen en wat sfeerverlichting.

Bij de openhaard 

Niks romantischer dan een openhaard of houtkachel in huis, gematched met strips van teakhout is dat natuurlijk een match made in heaven! Maar kunnen houtstrips wel aan een openhaard of houtkachel bevestigd worden? Jazeker! Zolang het niet te dicht bij het vuur staat. Leg een kleedje voor je openhaard neer en strooi er wat hartjes overheen.

In de badkamer

Heeft je speciale persoon de hele dag gewerkt en is hij of zij toe aan een beetje ontspanning? Versier de badkamer met hartjes en laat het bad vollopen. Bruisballen met een mooie kleur zorgen voor nog meer sfeer en ontspanning!

Teakwand decoreren

Heb je nog geen leuk cadeau voor jouw speciale persoon? Kom snel langs bij Isodeco in Ridderkerk, want wij hebben op van 14 tot 28 februari een actie met onze glasschilderijen, die ook erg leuk staan op jouw wand van teakhout! Je krijgt 10% korting en kunt hem gelijk meenemen. Houd onze Facebook- en Instagrampagina op Valentijnsdag in de gaten voor meer informatie!

Ik wil een muur van Teakhout!

Ben jij geïnteresseerd in een muur van teakhout? De houtstrips van Isodeco zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook super makkelijk te monteren. Het is het product voor de doe-het-zelver. Wij hebben speciaal voor onze klanten een montagehandleiding ontworpen met elke stap erin uitgelegd. Zo creëer je jouw duurzame, romantische warme muur in een paar simpele stappen