Welke producten kunnen onder direct stromend water?

Veel klanten die naar onze showrooms komen hebben de vraag of onze producten onder direct stromend water in de badkamer kunnen. Denk hierbij aan voor onder de douche. We hebben zeker producten die daartegen kunnen! Namelijk onze marmerlook PVC-, Beton Ciré- en Natuursteen wandpanelen.

Isodeco heeft een leuke collectie met marmerlook PVC wandpanelen. De marmer wandpanelen zijn multifunctioneel en kunnen geplaatst worden op praktisch iedere muur. Creëer een luxe sfeer.

PVC

PVC staat voor polyvinylchloride en is een erg bekende kunststofsoort. Deze kunststofsoort heeft over het algemeen een glad oppervlak. We hebben verschillende soorten marmerlook platen. Ze zijn op dit moment te verkrijgen in het wit, zwart, bruin en grijs. Voor ieder interieur iets wils. Er zitten vooral veel voordelen aan het gebruik van marmerlook platen, lees het hiervoor verder!

Niet te onderscheiden van echt

De marmerlook wandpanelen die wij verkopen zijn niet van echt te onderscheiden en hebben een mooie glans. Dit geeft een erg luxe en hotel chique uitstraling.

Onderhoud marmerlook

De marmerlook platen zijn erg makkelijk te onderhouden, dit door middel van een vochtige doek. Je hoeft ze niet te impregneren. Je kunt ze wel een extra touch geven door ze te behandelen met een laagje autowax, hierdoor creëer je een beschermlaag en geniet je nog langer van je muur.

Extra voordelen:

– Kunnen over bestaande tegels
– Makkelijk te bevestigen
– Goedkoper dan echt marmer
– Geeft een mooie luxe uitstraling
– Eenvoudig op maat te snijden met een stanleymes

Voor de mensen die van een stoer en industrieel interieur houden, zijn beton ciré platen een mooie optie. De wandpanelen zijn op dit moment in drie varianten te verkrijgen, namelijk licht, medium en donker grijs.

Cementgebonden

Beton ciré is een manier van cementgebonden stucen en komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Het wordt al eeuwenlang toegepast. Doordat het wordt aangesmeerd als een soort pasta zie je er patronen  in van lichte vegen en kleine putjes. Deze patronen maken de platen uniek en zorgen voor de industriële look!

Onderhoud beton ciré

De beton ciré platen zijn erg makkelijk te plaatsen en eenvoudig in de onderhoud. Deze dienen wel geïmpregneerd te worden. Voor het stappenplan kun je naar deze montagehandleiding gaan.

Extra voordelen:

– Kunnen over bestaande tegels
– Makkelijk te bevestigen
– Geeft een stoere en industriële uitstraling
– Eenvoudig op maat te snijden
– Elke plaat is uniek, vanwege de manier van stucen

We love nature! Wij zijn de trotse verkopers van deze prachtige natuursteen platen. Ook hier geldt dat elke plaat uniek is en deze platen geven ieder interieur een natuurlijke boost.

Voor zowel binnen- als buiten

Ook goed om te weten is dat deze wandpanelen voor zowel binnen- als buiten geschikt zijn. De wandpanelen geven een natuurlijke en luxe uitstraling aan elke wand. Het zorgt voor een elegante uitstraling aan elke ruimte.

Bovenlaag 100% leisteen

De bovenlaag van onze natuursteen panelen zijn gemaakt van 100% leisteen. De stenen die hiervoor zijn gebruikt zijn afkomstig vanuit India. De toplaag bestaat uit onbewerkt natuursteen en daardoor heeft iedere plaat een eigen structuur en kleurschakeringen.

Onderhoud natuursteen wandpanelen

De natuursteen wandpanelen zijn erg makkelijk te plaatsen en eenvoudig in de onderhoud. Deze dienen wel geïmpregneerd te worden. Voor het stappenplan kun je naar de montagehandleiding gaan.

Extra voordelen:

– Kunnen over bestaande tegels
– Makkelijk te bevestigen
– Geeft een natuurlijke uitstraling
– Eenvoudig op maat te snijden
– Elke plaat is uniek vanwege de eigen structuur en kleurschakeringen